Откријте како 1dms.cloud штеди време и ги намалува трошоците

Само еден клик до се што Ви е потребно да започнете нов начин на работа

  • Вклучени бесплатни консултации со еден од нашите експерти во однос на вашите предизвици за управување со документи
  • Сосема бесплатно 14 дена, без никакви обврски. 
  • Предефинирани типови на документи  и класификација на документите
  • Проследување на документите до релевантните соработници за одобрување/преглед
  • Брз и сигурен пристап во секое време 24х7 од секаде на секој уред; компјутер, лаптоп, таблет, или смартфон
  • Ослободени сте од грижата за Backup и одржување на IT инфраструктура

Сето ова и уште повеќе …

1dms.cloud бесплатно 14 дена.

Пополнете ја формата подолу и наскоро очекувајте ги на маил податоците за почеток со користење.

Сите податоци за време на бесплатниот период кои ќе ги внесете во нашиот систем ќе ви бидат достапни за превземање во наредните 30 дена од затворањето на сметката.

Со испраќањето на Вашите податоци, Вие се согласувате со нашите услови за користење

Софтверот за книговодство на Сигма СБ, кој го имам на мојот компјутер, а истовремено го користи и книговодствената компанија со која работиме, ми овозможи многу полесно, од мојата канцеларија, да фактурирам, следам наплата и да ги следам сите финансиски текови на мојата компанија без воопшто да барам податоци од нашето книговодство. На тој начин ми заштеди многу време, а одлуките кои ги носам се информирани и квалификувани.

Смилка Јанеска Саркањац / менаџер / Медиа Солутионс